Quick Notice

creative advertising

Advertisment: Flacara violet loveste din nou

sâmbătă, 19 iunie 2010 | Zad

Cu siguranta cei care au citit lucrarile sciitorului Pavel Corut cunosc problema asta, a bioenergiei si manipularii in masa destul de bine.
Pentru neinitiati: astfel de practici sunt prezente in componenta tuturor servicile secrete din lume nu pentru ca ar avea vreo finalitate ci pentru ca exista posibilitatea ca prin astfel de atacuri paranormale sa se ajunga la un rezultat dar nu e neaparat necesar. Paranormalii se folosesc la fel in servicile secrete la fel ca aparatele de identificare a existentei extraterestre, folosite tot de servicii secrete, cum ar fi NASA sau NSA dar care nu au avut finalitate pana acum. Cu atat mai mult se folosesc astfel de practici si in campaniile electorale deoarece candidatii isi doresc sa castige prin orice mijloace, fie ele si neconventionale. In acest sens se folosesc experti in programare neuro-linqvistica, sau mai pe intelesul tuturor manipulare, pentru a inocula in mintea alegatorilor nevoia de un anumit candidat, desi de multe ori aceste actiuni dau gres.
In concluzie: pentru cei care candideaza nu conteaza daca cred sau nu in “paranormalitati”(termen pe care cred ca l-am inventat acum), ei folosesc orice mijloc pentru a castiga, asta implicand rugaciuni si acatiste corelat cu energia violet(intr-o exprimare puerila de politician prost) si multe altele de care nu am auzit inca, iar mintea normala nu le concepe.

Tags: | 1 comentarii

1 comentarii:

Antiignorantu spunea...

Romanii trebuie sa stie ca sunt impinsi de TRADATORI sa DISTRUGA GUVERNUL - dar GUVERNUL va fi schimbat cu OAMENI din PRIMUL ESALON al CRIMEI ORGANIZATE din ROMANIA care de fapt se afla in PARLAMENT !!!

Trimiteți un comentariu